En meditation kan vara bra i dessa kaotiska tider. 

En gratismeditation för alla. Här stärker du dig själv och hjälper tillsammans med andra att höja oss alla. Lev väl och var dig själv. Lämna gärna en kommentar i gästboken om vad tyckte om meditationen! Kram Anna

Ortobionomi

Jag håller på att lära mig en ny behandlingsform som kallas Ortobionomi. Man använder sig av mjuka rörelser och positioneringar av kroppen för att hitta avslappnande lägen. Lätta kompressioner i leder för att öka cirkulationen. Härifrån kan kroppen sedan själv korrigera sig. Den formades ursprungligen under 50-60-talet av en osteopat som hette  Dr Lawrence H Jones och kallades då strain and counterstrain. Detta utvecklades sedan vidare av Dr Arthur L Pauls som också var osteopat. Efter en ortobionomi session så kan man uppleva smärtlindring, ökad rörlighet, bättre hållning och snabbare läkningstid av skador. Just nu gör jag elevbehandlingar i Ortobionomi och erbjuder året ut 60-90 min för endast 300 kr. Hör av dig på telefon eller mail för din bokning, då den inte ligger på bokningssidan. 070-378 45 77 eller anna@heladiginifran.se Varmt välkommen!

Ny lokal from jan 2020!

From januari 2020, kommer jag att vara i Snöstorp, Halmstad med mina behandlingar. Alltså så släpper jag lokalen på Falkenbergsg 10 i dec. Den nya adressen är Elmbladsväg 32, Halmstad.
Jag utökar också mina behandlingsdagar till Måndag, Torsdag och Fredag. Du kan se aktuella tider på www.boka.se/heladig. Eller hör av dig på telefon 070-378 45 77, så hittar vi en tid.

Internetbokning!

Nu kan du enkelt boka din massage hos mig i Halmstad via min hemsida. Tryck på länken ovan så kommer du till bokningssidan boka.se/heladig. Här väljer du behandlingstyp och dag och tid. Hittar du ingen tid så hör av dig, system är alltid lite fyrkantiga. Det brukar gå att hitta en tid som passar. Du kan såklart ringa 070-378 45 77 och maila mig anna@heladiginifran.se som vanligt om du hellre vill det. /Varmt välkommen!

Meditations skiva!

Avslappningsskiva! Passa på att köpa även till vänner och familj. Uppskattad! Använd den för att slappna av och balansera kroppen till mer harmoni, glädje och lugn. Många rapporterar att de sover gott efteråt :-).
Du kan välja på att få meditationen på CD-skiva eller som USB-stick.

I skivan ingår det 7 bilder på kroppens energicenter i kroppen, chakran. Dess går att köpa separat om du endast vill ha dem eller som ett extra kit.
Tryckta på kraftigt kvalitetspapper, 19*19 cm.
Den bästa behandlingen jag varit på!
Hade en underbar healing. Vibrerande i hela kroppen när vi var färdiga.
Helt fantasktiskt. Jag kände mig som en ny människa efteråt. Kan verkligen rekommendera.
Världens bästa behandling. Man blir så bra efteråt och blir så väl omhändertagen.
-Det var den bästa behandling jag någonsin fått!                 Håkan
Total avslappning och harmoni. Lugnt och rofyllt - både med dig och lokalen.             Petra C
Efter dina behandlingar fick jag färdigt mitt projekt!               K.L

Till höger kan du lyssna på ett smakprov av min meditationsCD.

Här beskriver jag olika energicenter i kroppen som heter chakra. Dessa kommer från den yogiska filosofin. Genom att meditera med chakran, skapar du en inre balans som avspeglar sig i din yttre värld och du har fått personlig och andlig utveckling på köpet.
Meditationsskivan finns att köpa genom E-butiken och den finns att beställa med antingen CD eller USB minne.

Vilken fantastisk upplevelse, fin guidning i ett lugnt tempo. Det har blivit min favorit-meditation. Anki L
Tycker CD:n ger mig lugn och balans och älskar de vackra bilderna.                       Anja L
Härlig skiva. Härlig röst <3
Magisk!               Christina G
Det känns som att du har fått ihop mig igen. Det som satt utanför min kropp sitter fast igen! Marie S