Chakra meditations skiva med bilder

Här kan du lyssna på hjärtchakra meditationen. Spår 5 på skivan.

Eftersom jag också håller i meditationer, tyckte jag att det kunde passa att spela in en till dessa också.

Denna meditationsskivas start började med att jag målade alla 7 chakrana som terapi för mig själv. De blev så bra att jag valde att ha dem i min kurs/massagelokal. När så kunder kom och frågade efter att köpa dem, beslöt jag mig för att trycka upp dem som kort eftersom jag hade svårt att skilja mig från dem.

Sagt och gjort, efter några besök i studion (killarna var noga ;-)) var inspelningen klar det blev 9 olika spår som man kan lyssna på separat eller i rad. Totalt ca 50 min. Den sista långa är på 16 min och övergripande för alla. Annars är det ett spår för varje chakra och en liten avslappningsinstruktion i början.

Du kan välja att få dem som CD eller på USB.

Bilderna 19*19 cm blev tryckta tillsammans med en folder på kraftigt papp som har en glansig yta och som håller ihop det hela och ger information, dels om chakrana men också om hur du kan använda den. Skivan är tänkt att vara för hjälp för nybörjare av meditation, men även mer erfarna mediterare har upplevt stor nytta med den.
Många lägger in den på datorn och sedan flyttar över filerna till sin telefon.
Då är det lättare att ta den med sig dit man har lugn och ro.
Jag hoppas att den kommer att glädja dig liksom det gjort för många andra. Nedan ges några exempel från kunder

Har fått härliga recensioner av min avslappningsskiva. Underbart, tack snälla! :-)

"Tycker CD:n ger mig lugn och balans och älskar de vackra bilderna."
Anja Lindqvist .

Härlig skiva. Härlig röst <3 Magisk!       Christina G

Din skiva är fantastisk <3!       Tina A
"Varma hälsningar till dig Anna, som hjälpt mig så!
När jag började lyssna på din meditationsskiva och se på dina varmt färgade bilder ville jag verkligen lära mig att slappna av, eftersom jag var alldeles för stressad av oro och hårt arbete.
ag la mig på sängen, lugnt och tyst... bara din lugna röst i öronen, och lyssnade noga på vad du sa. Gjorde mitt bästa för att gå in i känslan att bara vara och flyta med.
Det var inte självklart och enkelt. Jag fick verkligen jobba med mig själv för att slappna av. Med tiden gick det. Din lugna röst svepte mig med till det inre lugnet, men det kan verkligen fungera olika, utifrån min egen form. Om jag är spänd, orolig, stressad och grundligt trött, när jag lyssnar på din skiva, så hinner jag bara andas djupt, varva ner och lyssna genom tre, fyra chakran innan jag somnar som ett barn...djupt och lugnt .

Om jag däremot lyssnar på din skiva när jag är utvilad och lyssnar på det du säger, kan jag gå igenom allt, i den totala,
djupa, arbetande vilan.
Jag känner hur mina "sanningar" ändras till min fördel och är en ny människa när jag "vaknar" ur meditationen. Känner mig stark, lugn och redo att ta itu med det som väntar. Städad från insidan, ren, hel och kärleksfull.
Du ska ha ett stort tack, Anna! Du delar din kunskap och värme med den som lyssnar. Din kunskap har gett mig stora tjänster, genom att jag blivit starkare i mig själv och lärt mig var jag har mina styrkor. Jag lever idag här och nu och inte i min bakgrund. Dessutom sover jag bättre, kan fokusera och orkar ta dagen som den kommer.
Tack för den gåva du delat med dig av!"         Aina Eriksson         
"Tack för att du finns!
När din meditationsskiva kom, tillsammans med dina underbara chakrabilder, blev jag så glad. Att kunna få höra din röst i meditation när helst man behöver var som en gåva.
Att det finns två olika meditationer på skivan är något värdefullt eftersom man kan ta det man känner att man behöver, eller har tid till. Den långa meditationen gör en lugn, avslappnad, spänningarna släpper och man får det där underbara inre lugnet. Den korta ger mig en så skön energi, jag känner mig pigg, renad och närvarande.
När jag känner mig slut, nere eller stressad tar jag båda. Varje tillfälle är olika, ibland hör jag allt, ibland är jag någon annanstans, men ändå hör jag din lugna behagliga röst som jag helt fastnar i. Jag hör också olika detaljer varje gång, kanske är det för att jag behöver höra just de meningarna, att det är något i dem som jag behöver. Att börja min morgon med den korta meditationen, innan jag kliver upp, är något helt underbart. Jag är som en ny renad person när jag kliver upp, fylld med kärlek.
Tack för att du delar med dig av din underbara gåva, din omtanke och kärlek. Du har en underbar röst som jag fastnar i när jag lyssnar och det betyder mycket då man känner sig närvarande och trygg.
Tack för en underbar skiva!"               Eva Westerberg