100 kr i rabatt

Bjuder du in en vän som aldrig varit hos mig på massage, får ni båda 100 kr i rabatt! Sedan nyår har jag lämnat mitt andra jobb här i Halmstad och har därför mer tider att erbjuda. Pratar du med en vän som bokar sig till mig, får den vännen 100 kr i rabatt när den nämner ditt namn. Jag skriver upp dig på en lista och du får 100 kr i rabatt som tack, nästa gång du kommer till mig. 

Varmt välkommen till en kväll med Yoga, Meditation och Healing.

Nu kommer nya datum för dessa kvällar. Under våren byter vi ut tisdagar mot söndagar istället. Den första söndagen blir den 13 februari och tiden är 16-18. Det är samma plats; Klockaregården, Ljungbyvägen 42 i Snöstorp, Halmstad.

Vi fortsätter väva ihop yoga, meditation och healing med syfte att höja vår vibration och grunda oss i det som är evigt. Det är en halvtimme kortare än vad vi hade under hösten, så blir mindre "mastigt".
Vi kommer dock hinna med allt som får oss att må bra <3.
Nästa datum blir vårdagjämningen, 20 mars.

Anmäler dig gör du senast 11 feb. Ta med yogamatta, kudde och filt.

Kvällen kostar 200 kr och betalas på plats med swish eller kontant.

Vi har yogamattor om du behöver, men säg till vid anmälan.

Vi ser fram emot att träffa dig!

 Anna och Gilla

 Anna Martinsen                Gilla Törhagen

anna@heladiginifran.se                                                     gillasyoga@outlook.com

070-378 45 77                   samalifeyoga.com 

Käkledsmassage

Nu kommer en ny behandling: Käkledsmassage som syftar till att hjälpa käkens muskler att slappna av. Käken är central i besvär som spänningshuvudvärk, tandgnissel och svårighet att gapa ordentligt. Spända och ömma käkar. Nackproblematik och tom höfterna kan påverkas av spänningar i käkleden. I denna behandling går vi igenom käkmuskulaturen, även inne i munnen men också nacken och hårbottenmusklerna får massage. 45 min. Bokas på boka.se/heladig eller per telefon 070-3784577 eller mail anna@helainifran.se

En meditation kan vara bra i dessa kaotiska tider. 

En gratismeditation för alla. Här stärker du dig själv och hjälper tillsammans med andra att höja oss alla. Lev väl och var dig själv. Lämna gärna en kommentar i gästboken om vad tyckte om meditationen! Kram Anna

Ortobionomi

Jag introducerar nu en ny behandlingsform som kallas Ortobionomi. Man använder sig av mjuka rörelser och positioneringar av kroppen för att hitta avslappnande lägen. Lätta kompressioner i leder för att öka cirkulationen. Härifrån kan kroppen sedan självkorrigera sig. Behandlingen utformades ursprungligen under 50-60-talet av en osteopat som hette  Dr Lawrence H Jones och kallades då strain and counterstrain. Detta utvecklades sedan vidare av Dr Arthur L Pauls som också var osteopat. Efter en ortobionomi session så kan man uppleva smärtlindring, ökad rörlighet, bättre hållning och snabbare läkningstid av skador. Det tar mellan 60-90 min, dels beroende på om det är första gången, men också dina besvär. Man kan också göra det bara på händer eller fötter, ca 30 min. Det finns nu på bokningssidan www.boka.se/heladig. Det går också bra att boka via telefon eller mail. 070-378 45 77 eller anna@heladiginifran.se Varmt välkommen!

Internetbokning!

Nu kan du enkelt boka din massage hos mig i Halmstad via min hemsida. Tryck på länken ovan så kommer du till bokningssidan boka.se/heladig. Här väljer du behandlingstyp och dag och tid. Hittar du ingen tid så hör av dig, system är alltid lite fyrkantiga. Det brukar gå att hitta en tid som passar. Du kan såklart ringa 070-378 45 77 och maila mig anna@heladiginifran.se som vanligt om du hellre vill det. /Varmt välkommen!

Ny lokal from jan 2020!

From januari 2020, kommer jag att vara i Snöstorp, Halmstad med mina behandlingar och massage. Alltså så släpper jag lokalen på Falkenbergsg 10, Halmstad i dec. Den nya adressen är Elmbladsväg 32, Halmstad.
Du kan se aktuella tider på www.boka.se/heladig. Eller hör av dig på telefon 070-378 45 77, så hittar vi en tid.

Meditations skiva!

Avslappningsskiva! Passa på att köpa även till vänner och familj. Uppskattad! Använd den för att slappna av och balansera kroppen till mer harmoni, glädje och lugn. Många rapporterar att de sover gott efteråt :-).
Du kan välja på att få meditationen på CD-skiva eller som USB-stick.

I skivan ingår det 7 bilder på kroppens energicenter i kroppen, chakran. Dess går att köpa separat om du endast vill ha dem eller som ett extra kit.
Tryckta på kraftigt kvalitetspapper, 19*19 cm.
Den bästa behandlingen jag varit på!
Hade en underbar healing. Vibrerande i hela kroppen när vi var färdiga.
Helt fantasktiskt. Jag kände mig som en ny människa efteråt. Kan verkligen rekommendera.
Världens bästa behandling. Man blir så bra efteråt och blir så väl omhändertagen.
-Det var den bästa behandling jag någonsin fått!                 Håkan
Total avslappning och harmoni. Lugnt och rofyllt - både med dig och lokalen.             Petra C
Efter dina behandlingar fick jag färdigt mitt projekt!               K.L

Till höger kan du lyssna på ett smakprov av min meditationsCD.

Här beskriver jag olika energicenter i kroppen som heter chakra. Dessa kommer från den yogiska filosofin. Genom att meditera med chakran, skapar du en inre balans som avspeglar sig i din yttre värld och du har fått personlig och andlig utveckling på köpet.
Meditationsskivan finns att köpa genom E-butiken och den finns att beställa med antingen CD eller USB minne.

Vilken fantastisk upplevelse, fin guidning i ett lugnt tempo. Det har blivit min favorit-meditation. Anki L
Tycker CD:n ger mig lugn och balans och älskar de vackra bilderna.                       Anja L
Härlig skiva. Härlig röst <3
Magisk!               Christina G
Det känns som att du har fått ihop mig igen. Det som satt utanför min kropp sitter fast igen! Marie S