Massage
Av mina behandlingar tycker jag att helkroppsmassagen är den som är guldkornet. Den hjälper dig att finna lugn och harmoni, du känner dig hel igen efteråt.
Vi går igenom spända muskler och löser upp och balanserar det som behöver balanseras. Fokus brukar ligga på rygg och baksida ben, men vi anpassar det efter dina behov. Denna massage hjälper dig också med mer lugn i matsmältningsorganen då vi även masserar magen. Armar, händer, axlar, nacke, ansikte och huvud blir också behandlade.
Jag använder varm, ekologisk olja för bästa resultat.
Ta gärna med oömma kläder då det är bra att låta oljan sitta kvar ett par timmar efter behandlingen. Drick mycket efter en behandling eftersom den fortsätter att jobba med dig och renar din kropp.
Behandlingstid ca 90 min                                                       850 kr
"Helt fantastiskt. Jag
kände mig som en
ny människa efteråt. Kan
verkligen
rekommendera.
                                   
"Världens bästa behandling.
Man blir så bra
efteråt och blir
så väl
omhändertagen
Rygg och benmassage du kan också välja att boka en timme. Då hinner vi med baksidan på benen och rygg och axlar och nacke. Eller om du hellre vill ha rygg/nacke/huvud. Du väljer.                                                             600 kr
Face-Lift massage koncentrerar sig på huvudet. Här får man avkopplande hårbottenmassage, stimulering på marmapunkter (energipunkter) och lättmassage av ansikte och öron.
Behandlingen tar ca 30 min. Därefter gör jag 10 min healing.
När musklerna slappnar av i ansikte och huvud stryks rynkorna ut. Detta är en behandling som ger djupavslappning i hela kroppen och det är inte ovanligt att man somnar på slutet.                                                                     500 kr

Benmassage är bra för cirkulationen, den stimulerar nervändar vilka i sin tur stimulerar alla fysiologiska organ. Den lugnar stress och mental och fysisk trötthet.
Jag använder olja efter dina behov. Tekniken är mjuk och fast omväxlande, med behandling av 11 marmapunkter(energipunkter) som finns på fot och ben.
Tidsåtgång ca 45 min.                                                                                       500 kr    

Ryggmassage stimulerar kroppens organ, ger avslappning och tar bort trötthet. Vi jobbar på spända muskler och ger dem en chans att slappna av. Behandlingen är omväxlande kraftfull och mjuk, med mycket hänsyn till individuella behov.
Tidsåtgång ca 30 min/ 45 min                                                       400 kr / 500 kr      
 
Varm olja gör att man slappnar av snabbare. Vill du ha värme i madrassen går det fint :-)!
"Det är få ställen jag är så
trygg på, som hos dig!
      Lotta L